Monday 9 July 2012

Osa ma plictisesc de tatuaj ? Din experienta Salon Tatuaje Bucuresti roxy Tattoo Bucuresti !

O sa ma plictisesc de  acest tatuaj ?

 

salon tatuaje bucuresti . piercing bucuresti roxy tattoo

Buna Ziua Dragii mei !

In anul 2012 se contureaza un nou trend in tatuaje !

In salon tatuaje Bucuresti Roxy intra clientii nostrii si ne comunica ca vor sa-si faca un tatuaj !Nu sant siguri ce vor sa-si faca , unii dintre ei nici macar ce model ar vrea sau ce tip si de asemenea unde sa-l puna !

Acesti clienti constatam ca sant debusolati nu numai in alegerea unui tatuaj  ci si in viata lor de zi cu zi , neidentificandu-se cu un scop sau ideal clar !

Acesti clienti se duc la majoritatea saloanelor , pun intrebari , agaseaza cu idei care mai de care , si in final u se aleg cu nimic .

de ce ? Deoarece un tatuaj nu isi gaseste raspunsul decat in mintea , experienta , dorinta si imaginatia lor intrinseca !

Tatuatorul , in cadrul unui salon de tatauje , nu ai poate sugera decat tehnic si artistic , dar modelul si tipul trebuie sa fie ales de catre viitorul posesor de tatuaje !

Cateodata ne sculam intr-o dimineata si ne vine chef sa ne facem un tatuaj ! Nu stim dece , dar asa simtim noi !

 

salon modele tatuaje roxy tattoo

De aceea , ca si in toate actiunile noastre pe care le facem si felul nostru de a ne controla si analiza impulsurile , trebuie sa vedem ce anume ne-a indemnat . Sa ne analizam gandurile , sentimentele , starea de moment si sa gasim ce imagine sau model ne-ar face fericiti si ne ar apropia cat mai mult de natura noastra vesela !

Trebuie sa cautam in sufletul nostru , printre gandurile noastre , printre diversele modele de tatuaje si saloane de tatuaje la care ne-am uitat pe internet si sa vedem ce ganduri si trairi intime frumoase avem , pentru a ai cere artistului tatuator sa ne arate . Acest lucru trebuie sa-l permanentizam si atunci trebuie sa fim cat mai clari , mai concisi si cerebrali . Nu vom gasi raspunsul corect la betie , droguri sau stari depresive sau halicinogene  .

Daca vom apela la acestea , ne va parea rau mai tarziu .

Motivatia de a ne face un tatuaj poate fi , o iubire care a trecut, o persoana apropiata decedata , o iubire care ni se intampla , un mare necaz , o mare fericire , o dorinta sau poate un capriciu sau o toana sau moda .

Fiind ceva pretios si intrinsec trebuie sa fie de calitate si sa ne mandrim cu el . este pe pielea noastra forever si ne exprima . Nu avem voie sa gresim !

Niste tatuaje pot fi un miracol al gandirii noastre , o intretaiere a drumurilor noastre in viata , poate o cumpana -asa cum se spune popular . Oprindu-ne in fuga in aceasta fuga nebuneasca pe nume viata , o fotografiem printr-un tatuaj .

Deci raspunsul unui model de tatuaj nu il veti gasi la salon tatuaje bucuresti roxy Tattoo si la nici un salon de tatuaje de pe acest pamant . La noi la salon de tatuaje veti gasi tehnica , arta executiei lui si poate desenul si imbinarea ideilor tot din punct de vedere tehnic .

Daca vreti puteti sa ne spuneti va place , ce va motiveaza , ce va face mai buni si mai frumosi sufleteste , ce va inchipuiti , iar noi vom filtra ideile si trairile dvs si vom crea un tatuaj al dumneavoastra !

De aceea trebuie sa comunicati sa stiti sa ganditi si sa va exprimati ! Nu e mare filozofie dar acest articol va ajuta sa analizati si sa gasiti ideile care va domina si va ajuta sa deveniti mai buni si mai frumosi atat estetic cat si sufletesc.

saon tatuaje bucuresti

Desi santem 7 miliarde de oameni pe acest pamant , fiecare om este un univers si santem foarte diferiti unul da altul in ceea ce gandim traim si ne imaginam .

De aceea ne-a facut Dumnezeu asa  , sa experimenteze prin noi , instrumentele lui  gandurile , trairile , starile emotionale si motivationale , sa zamisleasca creatia si atitudinea in  starea de organizare a materiei . orice actiune orice gand orice interactiune este o energie . Energia este  o masura a materiei .

Creeiand avansam odata cu dumnezeu si impingem universul inainte .

Incaodata nu va imbatati , nu va drogati , nu va anesteziati , fiti in deplina facultate a mintii cand faceti un tatuaj . mai bine ascultati o muzica care va place , priviti un tablou frumoas , priviti imagini in natura , eliberati-va de stres si raspunsul va veni singur .

Nimeni nu va ajuta , asa cum este in general si in viata ! Singuri va ajutati ! Santeti fata in fata cu sufletul vostru si imaginatia , maturitatea si inteleprciunea vaostra si cu caracterul artistic .

Va aveti intoarce la miracolul copilariei , cand eratipuri si nealterati de viata , iubitori si nepasatori  .Acolo era iubirea mamei si a bunicilor , care va inlatura imediat nelinistile si necazurile , erati protejati iubitori si fara de greija . Nu stiati ce inseamna suferinta cauzata de zbuciumul cotidian de lipsa si alte necazuri ale maturitatii.

Daca tatuaje le pastreaza aceste secrete , nu va veti plictisi niciodata de ele . Este ca si cum v-ati nega propriile trairi frumoase .

Asa cum sotia sau sotul iti este harazita sau harazit asa si tatuajul iti este harazit.

Daca esti rau demonic si materialist iti vei tatua poate un demon pe tine sau alte nenorociri urate , deoarece te caracterizeaza .

Asa cum spuneau romanii esti ceea ce mananci asa si un tatuaj este ceea ce esti ! Poate mai tarziu iti va fi ciuda pe el si nu-l mai vrei dar este prea tarziu atunci .

Simti , iubesti , traiesti suferi , vei avea o idee a ceea ce-ti doresti si atunci nu mai ai nevoie de nimeni sa-ti spuna nimic . Un tatuaj este ca un drum in viata . Esti tanar , vrei s o iei pe calea ta , toti iti dau sfaturi , ai 10 cai in fata si nu stii ce este mai bine pentru tine . Atunci , omul hotarat trebuie sa ia viata in piept sa o ia pe drumul care il crede de cuviinta fara sa regret daca greseste .

Gresim , santem oameni , doerace in aceasta viata ne trezim uneori ca spectatori fara puterea de actiona si a schimba ceva !

In afara de ratiune , ganditi-va si la trairea dumneavoastra  . Priviti soarele stralucind , priviti luna noaptea in linistea ei , priviti ochii celui pe care il iubiti , dati o clipa de ajutor celui de langa dumnevoastra si veti gasi raspunsul foarte repede.

Un tatuaj poate fi un popas in drumul vietii si o alegere a  cailor care vi se deschid in fata !

 

salon tatuaje bucuresti roxy tattoo

va ramane permanent pe dumneavaostra , santeti stapanul lui , va fi talismanul norocos al dumneavoastra , va va prezenta atat spiritual cat si estetic , va fi calauza gandurilor dumnevoastra si a dorintelor .

astfel am calauzit cu gandul nostru si executia noastra artistica 7000 de tineri in acesti 5  ani si le-am urat din tot sufletul :

“sa le purtati sanatosi si sa va poarte  noroc in viata !”

 

stima

Bogdan Iliescu

Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

 


Tags: pret tatuaje

1 comment: