Monday 7 May 2012

Instalator sisteme termice solare

Ne aflam astazi intr-un moment economic greu pentru toti. Exista o nesiguranta perpetua in mintile noastre si motivul pentru care este nu ar fi nici pe departe neintemeiat.

Piata locurilor de munca are de suferit extrem de mult de pe urma dezastrelor economice din toate tarile. Se simte lipsa unor lichiditati pe toate pietele, angajatii sunt tot mai greu de platit si asta pentru ca toata lumea are de luat ban de la toata lumea , este un cerc vicios care l-au inceput cativa insi si acum s-a raspandit prin toata lumea pana a ajuns si la magazinul din colt. Lipsa acestor lichiditati si mai ales greutatea cu care astazi se poate face un imprumut afecteaza pe toata lumea.

Companii care ieri erau de renume si avea castiguri uriase astazi se zbat in faliment luptandu-se cu ultimele puteri sa isi plateasca angajatii. Meserii au disparut cu totul din cauza ca putina cerere pentru ele a disparut deoarece nu mai are nimeni bani sa cumpere produsele.

In piata se simte o reticenta serioasa in a cumpara produse care nu sunt de consum zilnic si nu sunt catalogate ca fiind importante. Monedele de larga circulatie sufera caderi si ridicari spectaculoase, este tot mai greu de vazut cine si cum ramane la sfarsitul zile. Lumea sufera de pe urma acestor instabilitati si cel mai rau este ca sufera cei ce duc cu adevarat greul acestor economii si nu cei ce le-au cauzat problemele.

Pentru ca stim astazi cu totii cine va plati cu adevarat facturile acestui dezastru, si in cati ani. Astfel oamenii trebuie sa isi asigure existenta, sau sa si-o imbunatateasca daca se poate asta. De aceea una din solutii ar fi sa te poti califica in mai multe domenii si sa incerci sa devii competitiv pe piata locurilor de munca.

  Astfel ca poti urma cursuri de calificare in urmatoartele domenii: cursuri limbi straine,cursuri pentru copii,engleza pentru copii,cursuri engleza,cursuri limba engleza,cursuri de pictura pentru copii,cursuri de formare profesionala,instalator sisteme termice solare,Instalator sisteme fotovoltaice solare, cursuri inspector resurse umane.

Sau poti urma cu ajutorul acesto cursuri urmatoarele meserii : inspector resurse umane, inspector ssm, inspector protectia muncii. Nu este niciodata de ajuns dar daca ti se intampla vreodata sa ramai somer in momentul cand ajungi la fortele de munca asta si ti se spune sa faci sa te recalfici, asta daca domeniul tau efectiv nu mai cauta angajati sau esti pe o nisa care a disparut de mult. Nu este atat de greu sa investsti putin in viitorul tau chiar daca mai ai cativa ani si iesi la pensie, pentru ca poti avea un salariu considerabil mai mare si astfel poti iesi cu o pensie mai buna decat te asteptai.

Pana la urma chiar si la o varsta inaintata este destul de bine sa mai inveti o meserie noua daca puteti castiga suficienti bani din ea va puteti ajuta la pensie muncind cate 4 ore, sau facand un pfa. Pensiile la noi sunt destul de mici si nu se stie niciodata pentru ce anume aveti nevoie de bani. De accea ar fi grozav sa incepeti cursurile unei astfel de scoli, in primul rand va puteti reabilita financiar si in al doilea rand puteti invata ceva folositor si pentru dvs, dar nu in ultimul rand va puteti ajuta foarte usor si repede familia dvs.

No comments:

Post a Comment