Tuesday 10 April 2012

Costume pentru sarbatorile copiilor

Cum am putea trai altfel daca bucuriile sarbatorilor de peste an nu ar fi prezente in viata noastra. Anivesari, zile onomastice, sarbatorile de Craciun sau de Paste sunt doar cateva dintre motivele pentru care putem sa ne pregatim si sa visam de fiecare data pentru reusita fiecareia dintre ele. Orice eveniment de acest tip implica atat copiii nostri cat si pe noi cei care suntem alaturi cu idei si sustinerea intregii petreceri. In mod obisnuit trebuie sa acordam copiilor cuvantul si dorinta care ii anima pentru a a-si putea pune in practica imaginatia si asteptarile pe care le au de la evenimentul visat. Ii vom consilia si invata cum este cel mai potrivit sa procedeze si ii vom sustine in alegerea celor mai potrivite accesorii vestimentare potrivite varstei fiecaruia.

Pentru o culoare aparte, alta decat a unei intalniri obisnuite in familie, aceste petreceri vor fi cu atat mai atractive daca se va decide purtatea de costume carnaval care pot oferi diferite tematici indragite de cei mici. De la zane si printi din poveste, pana la personaje celebre ale benzilor desenate, veti putea aduce in casa dumneavoastra o intreaga poveste vie. De comun acord cu parintii celorlalti copii invitati veti putea alege un costum carnaval copii potrivit cu alura si dorinta fiecaruia dintre invitatii la petrecerea sarbatoritului.

Poate ca va intrebati unde veti gasi toate aceste costume serbare, care sa satisfaca intregul grup ? Veti recurge desigur la o inchiriere costume carnaval, deoarece aveti la dispozitie pe langa costumele propriu-zise si o paleta larga de accesorii pentru acestea. De la ochelari si masti, pana la palarii sau peruci ori machiaje, pe toate le veti putea gasi si asorta unui costum carnaval, care va face deliciul copiilor si cu certitudine si al parintilor.

Desi poate parea putin copilaresc si adultii au voie sa fie copii in momente de sarbatoare si sa intre in jocul celor mici. De ce sa stam deoparte si doar sa admiram, cand am putea sa fim chiar in centrul actiunii si sa dovedim ca nu ne-am pierdut inventivitatea si dorinta de a ne simti bine si relaxati alaturi de copiii nostri.

Daca nu stiati pana acum, costumele pentru adulti sunt la fel de mult cautate si apreciate pe cat cele ale copiilor. In general doamnele sunt cele mai atrase de aceste costume femei si se vor putea regasi in diferite personaje alegand o inchiriere costum carnaval.

Pentru inchirierea unui costum serbare, veti putea alege intre doua variante de intrare in posesia acestuia. Prima varianta este alegerea si inchirierea unui costum care se alfa deja disponibil in oferta si pentru care veti decide si achita pentru numarul de zile in care il veti folosi. O alta varianta este solicitarea executarii la comanda a unui costum dupa specificatiile dumneavoastra, avand la dispozitie consultanta de specialitate a confectionerului specializat in realizarea acestor costume.

Odata pusa la punct costumatia petrecaretilor, pentru ca povestea sa fie cat mai realista veti putea plusa cu inca o aparitie extrem de atractiva pentru participanti. Alegerea unei mascote in marime naturala, care face parte tot din seria de inchiriere costume si care va putea fi purtata cu usurinta de catre unul dintre dumneavoastra, va deveni cu adevarat piesa de rezistenta a petrecerii.

Probabil ca pentru multa vreme o astfel de aniversare sau de orice tip ar fi aceasta petrecere nu va fi uitata prea usor de toti cei prezenti, mai ales de catre copii, care, fara sa fiti deloc suprinsi inca de a doua zi vor planui cum va fi urmatoarea intalnire costumata.

Orice efort in acest sens nu este deloc prea mare din partea dumneavoastra, bucuria si incantarea, placerea jocului si socializarea copilului fiind mai importante decat multe alte lucruri obisnuite din cotidian.


costum araboaica, costum arlechin

No comments:

Post a Comment