Tuesday 10 April 2012

Racoreste-ti casa la un pret acceptabil

Conceptul de creare a unui mediu ambiental confortabil pentru locuinta familiei se va putea realiza cu usurinta prin respectarea si punerea in aplicare a catorva masuri legate de asigurarea constructiei impotriva factorilor de clima, precum si utilarea casei cu cateva dintre cele mai folosite aparate electrocasnice. Este bine cunoscut proverbul care spune ca „sunt prea sarac ca sa-mi cumpar lucruri iefine”, dar si reversul sau care aminteste ca „nu neaparat ceea ce este scump este si util pentru tine”.

Plecand de la aceasta teorie si tinand desigur seama de bugetul pe care il considerati operabil pentru realizarea conceputului de mediu ambiental confortabil, este potrivit sa imbinati in proportii egale cele doua invataminte pentru a putea realiza ceea ce va doriti. Daca considerati ca un anumit obiect pe care doriti sa-l cumparati isi merita pe deplin valoarea comerciala, atunci nu mai stati pe ganduri si aduceti-l acasa. La fel veti putea proceda si cu obiecte a caror valoare este mai redusa si care ar putea sa va puna cateva semne de intrebare, poate nici marca nu este una cunoscuta si de aici toate nedumeririle si nesiguranta achiztionarii.

O varianta utila cu care puteti aduce putina incredere si gasi raspunsuri care pot avea rolul de a va lamuri atunci cand vreti sa cumparati un anumit obiect, este punerea unor intrebari pe forumurile de specialitate, unde utilizatorii isi impartasesc experientele pe care le au cu diferite produse. Veti putea constata cu surprindere ca multe marci al caror nume nu va spune nimic, in practica folosirii lor sunt extrem de fiabile si cumparatorii sunt multumiti. Secretul este unul de marketing, produsele respective ingloband aceiasi tehnologie ca si cele de marca, doar numele fiind diferit si de aici pretul mai mic.

Daca tot vorbeam despre un ambient confortabil, atunci unul dintre aparatele cele mai utile intr-o locuinta este aparatul de aer conditionat. Si pentru acest tip de electrocasnice veti putea gasi solutii pentru a cumpara un aparat de aer conditionat ieftin, care sa beneficieze de aceleasi caracterisitici tehnice superioare ca si unul de marca cunoscuta. Trebuie sa aveti in vedere ca orice aparat electrocasnic detine o garantie pe care trebuie sa o urmariti a fi extinsa pe un numar cat mai mare de ani.

In plus, un aspect extrem de important la achizitionarea unui aparat de aer conditionat ieftin este modul in care se va face instalarea acestuia. Nu veti lasa sub nicio forma aceasta instalare la indemana vreunui binevoitor care va asigura ca se pricepe si rezolva problema rapid. Poate fi o eroare grava din partea dumneavostra, acceptand un pret mai mic pe care diferiti asa numiti „instalatori” il percep.

Inainte de orice eroare tehnica la instalare pe care o puteti „primi” fara sa va dati seama, veti pierde si garantia aparatului, din pricina faptului ca nu ati facut instalarea cu o firma autorizata de catre producator. Pentru a nu ajunge in astfel de situatii, cereti vanzatorului de aer conditionat ieftin sfatul pentru a putea solicita o firma specializata in asemenea instalari.

Daca toate aceste aspecte le-ati clarificat, urmatorul pas este alegerea unui sistem de climatizare eficient si care sa detina suficienta putere pentru acoperirea cerintelor locului unde va fi isntalat. Dimensionarea corecta a puterii aparatului de aer conditionat ieftin se va face tinand cont de gradul de expunere la radiatia solara a peretilor camerei unde va fi instalat, de numarul de persoane care frecventeaza acea camera si de felul in care ferestrele camerei sunt asigurate cu un sistem de umbrire importriva radiatiilor solare.

Gradul transferului de caldura din exterior catre interiorul camerei este extrem de important pentru ca aparatul de aer conditionat ieftin sa poata faca fata cerintelor.

Respectand cu strictete aceste masuri veti ajuge la concluzia ca si un aparat de aer conditionat ieftin poate fi la fel de eficient ca unul care detine numele unei marci cunoscute.


aer conditionat ieftin, aer conditionat ieftin

No comments:

Post a Comment