Tuesday 19 June 2012

La FashionAgenda shopping-ul devine o placere

Shopping-ul este o activitate care face parte din agenda fiecarei femei. In mod normal, un tur prin magazine ar trebui sa te relaxeze si in acelasi timp sa te ajute sa uiti de grijile cotidiene. Insa, ce se intampla atunci cand la sfarsitul zilei ajungi la concluzia ca nu ai gasit ceea ce iti doreai? In plus, picioarele te dor ingrozitor, aglomeratia te-a facut sa devii irascibila si simti ca ti-ai irosit timpul tau pretios, fara nicio finalitate?

Sau poate ai intampinat si o serie de probleme, precum: lipsa de amabilitate a personalului din magazine, lipsa de interes si de promptitudine a acestuia atunci cand doreai sa obtii o informatie cu privire la produse? Desigur, lista poate continua.

Un magazin online de haine dama te scapa de toate aceste neplaceri. Iar daca se distinge prin criterii precum produse de calitate, preturi avantajoase, informatii precise si asistenta in timp util din partea personalului, cu siguranta vei constata ca ai ajuns unde trebuie.

Un astfel de loc este FashionAgenda.ro. Aici vei gasi haine femei intr-o gama variata de modele, deoarece stim cat de diferite sunt preferintele vestimentare ale fiecarei persoane. De asemenea, produsele noastre sunt accesibile din punct de vedere al preturilor. Orice reprezentanta a Evei trebuie sa aiba posibilitatea de a-si intregi garderoba, indiferent de veniturile de care dispune.

Produsele vestimentare pe care le vei gasi la FashionAgenda sunt impartite in urmatoarele categorii: bluze/camasi/topuri, fuste, rochii, colanti, pulovere, pantaloni/jeans, jachete/paltoane, accesorii de iarna, sacouri/bolero, salopete, tinute sport, costume de baie. In plus, iti punem la dispozitie articole de incaltaminte, genti si diverse bijuterii. Practic, vei putea cumpara tot ce ai nevoie, indiferent de anotimp sau ocazie.

Toate piesele vestimentare care pot fi vizualizate pe site dispun de o descriere detaliata si o galerie de imagini, astfel fiecare persoana isi poate face o viziune completa asupra produselor. Stim cat de importante sunt informatiile cu privire la compozitia materialelor din care sunt confectionate articolele de imbracaminte si incaltaminte, precum si posibilitatea de a vedea pozele acestora, realizate din diferite unghiuri. 

Iti faci griji ca produsul ales de tine nu ti se va potrivi, fiind prea mare sau prea mic? Tabelul de marimi disponibil pe site te va ajuta sa faci alegerea potrivita. Mai mult, un reprezentant FashionAgenda iti va oferi asistenta pentru a fi sigura ca nu vor exista probleme cu privire la marime. 

Pentru a veni constant in ajutorul clientilor nostri am creat rubrica Parerea ta, unde orice persoana care isi creeaza un cont de utilizator poate posta un mesaj. Daca acesta contine o nelamurire sau orice tip de intrebare, echipa FashionAgenda iti va oferi un raspuns, in cel mai scurt timp posibil. In plus, FashionAgenda va asteapta cu sugestii sau pareri si pe pagina de Facebook.

La sectiunea Stiri vei afla mereu ultimele noutati, cum ar fi colectiile noi lansate, reduceri si concursurile organizate.  Astfel, nu vei rata nicio ocazie de care ai putea profita. De asemenea, te poti inscrie la newsletter-ul nostru, si vei fi la curent cu tot ce te-ar putea interesa accesand contul tau de e-mail. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No comments:

Post a Comment