Sunday 3 June 2012

Pe locuri, fiti gata: trageti!

Sa fie sanatosi, inteligenti si descurcareti. Ne dorim aceste calitati pentru copiii nostri. Insa ne ingrijoreaza faptul ca ei nu se mai joaca asa cum ne jucam noi cand aveam varsta lor: sotron, miuta, lapte gros si monopol, castel. Ba mai mult, ne displace faptul ca nu-i putem dezlipi de lumea virtuala, de computer, de jocurile online. E drept, lumea evolueaza si jocurile nevinovate care ne-au infrumusetat copilaria nu mai sunt distractie copii, sunt demodate pentru generatia noua. Trebuie sa gasim o cale de mijloc, sa impacam gusturile copiilor pentru SF cu dorinta noastra de-i scoate la joaca, in lume. Un copil trebuie sa socializeze si altfel decat pe internet. Jocurile de echipa le stimuleaza inteligenta si  spiritul de echipa, ajutandu-i sa devina oameni in adevaratul sens al cuvantului. Daca prin joaca se “zbenguie” putin in afara casei alaturi de alti copii, atunci ei sunt fericiti si noi impacati.

Exista vreo cale de mijloc intre lumea science fiction si cea reala pentru a dezvolta abilitatile copiilor de integrare in societate ? Unde se intalneste online-ul, virtualul cu veridicitatea ? Cum putem combina dorintele ambelor generatii ? Foarte simplu, printr-un mod mai mult decat distractiv si anume prin noul joc de laser tag. Acesta este un gen de joc PC transpus in realitate, lucru grozav pentru copii, un joc de echipa plin de actiune care presupune perspicacitate, inteligenta, fair-play si integritate, la fel de grozav pentru ceea ce ne dorim pentru copiii nostri.

Un mod grozav de relaxare, miscare si amuzament pentru orice varsta, acest joc de actiune se petrece intr-o locatie uriasa numita, laser tag arena, in care este amenajat un labirint real, plin de obstacole si efecte speciale gandite pentru a usura sau ingreuna misiunea “luptatorilor”. De obicei se formeaza grupuri care lupta precum soldatii din grupele de commando. Scopul este de a “elimina” adversarii, de a ajuta coechipierii si de a trece cu bine de piedicile intalnite in cale. Fiecare jucator primeste echipament special, format din vesta electronica si pistol laser high-tech, pentru a putea “tinti” inamicii cu un sistem infrarosu complet inofensiv, strangand astfel cat mai multe puncte.

Jocul de laser tag este controlat de un sistem informatizat ce permite afisarea in timp real a scorului, adica “focurile” trase, tintite si incasate de fiecare membru al echipelor.

Nu exista limita de varsta atunci cand vorbim despre distractie copii, asa ca ii putem incuraja sa participe la petreceri laser sau ne putem alatura lor in aceasta lume de fantezie. De asemenea, clasicele aniversari copii pot fi transformate in aventuri de neuitat, organizand petreceri laser in laser tag arena.

Capitala permite organizarea de petreceri copii bucuresti in aceste locuri de poveste, aduse chiar in secolul 21. Si pentru a tine pasul cu tehnologia si evolutia generatiilor, strangem vesta, activam pistolul si intram in cel mai cool laser tag bucuresti.

Oferiti copiilor sansa de fi invidiati la scoala, intre prieteni sau colegi, pentru cei mai la moda parinti care le-au organizat cea mai tare petrecere copii bucuresti. Bucurati-va alaturi de ei de aceste jocuri inofensive, dar pline de adrenalina. Uitati de vechiul sotron si “inarmati-va” cu dorinta de distractie maxima in laser tag arena, formati echipele si puneti-va pe “impuscaturi” laser tag, lasati deoparte grijile zilnice si reaminti-va cat de placut este sa ai parte de minunata distractie copii. Nu aveti decat de dat un telefon pentru face rezervare in acest loc fantastic, iar de restul nu trebuie sa va preocupati. Organizatorii din laser tag bucuresti se vor ocupa si de cel mai mic detaliu pentru petreceri laser, iar dumneavoastra trebuie doar sa va prezentati la lupta alaturi de soldatii gata “sa va apere spatele”! Ca si bonus pentru distractie copii, aveti parte de preturi mai mult decat decente, asa ca nu va ramane decat sa porniti in aventura.

No comments:

Post a Comment