Saturday 16 June 2012

Perdele bucatarie

Gandeste-te ca esti intr-un cerc in mijlocul oras urias, un oras ca New York-ul, esti la 100 de metri in aer pe acoperisul unei cladiri, intr-o zi cand nu este nici prea multa lumina nici prea racoare si nici prea cald, ocazia tocmai buna sa fii imbracat subtire si sa simti vantul cum trece usor prin tine si cum claritatea luminii iti reveleaza zone din metropola pe care nu ai cum sa le vezi intr-o zi noroasa sau cu foarte multa ceata. Imagineaza-ti ca ai libertatea sa vezi multe fara sa stie cineva ca privesti, ca poti privi lumea din linistea zonei tale de confort.

E grozav, nu-i asa? Nu este greu sa fii de accord. Ei cam asta poti avea daca in locuinta ta iti pui perdele si draperii. In afara de efectul acela frumos de interior, in afara de lucrul ca si locuinta ta va arata diferit fara a fi musai sa introduci sume uriase in mobilier, asa cum fac probabil cei mai multi oameni. Insa calitatea unei incaperi este data de modul in care ajunge lumina la tine , pe unde o filtrezi, cat din ea lasi sa treaca si mai ales cum vine la tine, lumina reuseste sa modifice zone, sa le ascunda pe altele , si mai ales sa dea impresii care ar fi imposibil de creeat altfel. Mai usor pui casa in evidenta doar cu ajutorul unor draperii dar este mai greu invers.

Asta pentru cei cu buget restrans ar fi fi vesti grozave. Pentru ca pana la urma costul unor storuri romane, rulouri, rulouri zebra sau panouri japoneze nu este indeajuns de mare sa concureze cu o operatiune de rearanjare din punct de vedere a mobilierului din casa. Puteti pune si perdele bucatarie pentru ca si aceasta parte din casa este importanta. Daca aveti o mobila cumparata acum si in tendinte puteti opta pentru niste perdele moderne. Ele vin la pachet cu o multitudine de modele draperii care va apara de privirile indiscrete ale celor de afara sau va limiteaza lumina care vine in incapere. Indiferent cum va mobilati locuinta aveti nevoie de aceste accesorii.

Bine acum sunt si locuinte ultramoderne unde aceste accesorii sunt afara datorita faptului ca puteti comuta culoarea cu usurinta folosind un dispozitiv digital. Dar este destul de costisitor sa folositi aceasta tehnologie avand in vedere costul ridicat al curentului electric. Si pana la urma nu stiu cati isi mai doresc un consumator de energie in plus in casa, mai ales in aceasta perioada cand preturile tot urca la acest tip de utilitate. Cel mai bine cautati pe internet niste profesionisti care monteaza perdele si care va pot ajuta asa cum trebuie, ca sa va puteti bucura de un lucru bine facut si de un aranjament inedit.  Interioarele casei noastre au nevoie de dinamica, de schimbari, de tonalitate.

De muzica la nivel estetic, trebuie ca in casa noastra sa  generam sentimentul de confort si acea stare de acasa, de mediul nostru, trebuie sa luam in calcul faptul ca suntem fiinte unice si avem nevoie de individualitate. Modificarile de obicei nu depasesc normele ce tin de lege si trebuie inainte sa te consulti cu oameni specializati atunci cand vrei sa efectuezi modificari. Poti folosi apoi finisaje in functie de buget care iti vor pune in evidenta incaperea.


Tags: perdele

No comments:

Post a Comment