Tuesday 13 March 2012

Accidentele auto si asigurarile.

Daca accidentul in care sunteti implicat are victime, sunati imediat la servicul de urgenta si acolo unde este cazul oferiti primul ajutor asa cum ati fost invatat la cursurile de legislatie. In momentul in care are loc un proces cautati un avocat care sa aibe in palmaresc cazuri asemanatoare cu ale dumneavoastra si care stiti ca va poate reprezenta cu succes, nu de alta dar s-au produs extrem de multe surprize in aceste procese si cum se intampla pe aceste meleaguri destul de des, multi oameni nevinovati au facut puscarie pentru greselile altora.

   Cat despre acordarea daunelor morale se depun niste cereri speciale. Se determina medical care este rostul acestor daune ( probabil rani sau handicapuri dobandite in ruam accidentului care pot sa incapaciteze persoana in cauza perioade mai lungi de timp, perioade in care acesta isi poate pierde slujba si poate sa nu aiba nici un venit decat cheltuieli de spitalizare ). Incercati pe cat posibil sa fiti atent la volan, sa nu folositi telefonul mobil pentru ca va scade cu aproximativ 30% capacitatea de concentrare mai ales daca este vorba despre o conversatie importanta care va solicita atentia memoria si  altele. Exista multe tipuri daune morale pe care le poti primi in cazul unui accident, dar inainte de toate lasa autoritatile sa isi faca treaba, inceacra pe cat posibil sa nu misti lucruri la locul accidentului ca cei care vin sa faca ancheta sa isi poata face o imagine corecta. Raman persoane care pana ieri munceau , iar astazi zac imobilizati intr-un scaun cu rotile sau mai rau in coma. Raman copii fara parinti, raman sotii fara sot si invers.

Numarul de accidente este foarte greu de redus. In primul rand pentru ca exista o gramada de lucruri necuantificabile care pot merge prost. Chiar daca masinile au acelasi principiu de functionare acest lucru nu este necesar valabil si pentru oameni. Desi de-a lungul timpului s-au facut numeroase cercetari penale, cercetari care au ajutat si au inspirat companiile de productie auto, nu poti inca sa faci un autoturism perfect, si sa pui la volanul sau un sofer perfect. Se incearca azi automatizarea, si vor sa introduca un sistem de pilotaj automat pe masini, dar daca ne uitam la calculatoarele noastre de acasa ne dam seama ca si acel sistem poate avea erori si slava domnului destule. Acum de acest lucru si de multe altele sunt constiente si companiile de asigurari si sunt foarte atente la acordarea de daune . Totusi mai exista un anume tip de daune si anume cele morale si anume la sfarsitul activitatii de cercetare penala accident auto se stabileste in instanta daca se impune acordarea daunelor morale in cazul acelui accident sau nu.

Acum sa stiti ca aveti nevoie de un avocat foarte bun ca sa puteti obtine acest tip de daune . In general trebuie sa aibe in palmares o multitudine de cazuri care sa corespunda cu al dvs, altfel riscati sa nu va apere cum trebuie si sa pierdeti procesul si sa fiti nevoiti sa platiti dvs daune morale vatamari corporale accident pentru ca in acest domeniu lucrurile se pot schimba imediat si se pot intoarce impotriva dvs , cazuri a aratat presa destule. Lasati firma de asigurari sa isi conduca propriile anchete la locul accidentelor pentru ca pana la urma indiferent cat ar vrei ei sa scape , anchetele se vor corobora cu cele ale politiei si pana la urma organele judiciare au cuvantul final in stabilirea vinovatiei dvs.


daune, daune

No comments:

Post a Comment