Monday 19 March 2012

Detaliile dublului asasinat de la Hunedoara, recunoscute chiar de faptas

stirileprotv.ro Barbatul banuit ca si-a ucis iubita de 19 ani, si pe mama acesteia, n-a apucat sa fuga decat 20 de kilometri, de la locul unde a comis dubla crima, intr-o comuna din Hunedoara.

 

Facea autostopul, dar unui trecator i s-a parut ciudat ca umbla cu hainele ude pe el, si a anuntat politia.
Dus la audieri, a recunoscut imediat ce a facut, spunandu-le anchetatorilor ca s-a certat cu iubita, cu care abia se impacase de o saptamana. Asa ca le-a omorat, pe ea si pe mama ei, in fatza copiilor mici pe care ii avea cu tanara.

Diana Dumbrava, tanara de 19 ani ucisa, avea o fetita de un an si jumatate si un baiatel de trei ani cu cel care se prespune ca a omorat-o, si i-a ucis si mama.
Anchetatorii au gasit copiii plangand in casa. Bunicul lor a venit intr-un suflet cand a aflat ce s-a intamplat. Banuielile lui s-au indreptat din prima clipa spre iubitul tinerei.

"Ginerele meu e foarte agresiv, ea a plecat de mai multe ori de la el pentru ca este un om violent."
Cand au intrat in casa ororilor, si anchetatorii au ramas socati de violenta ranilor, si de camera plina de sange”, a declarat Petre Dumbrava, sotul si tatal victimelor.

Suspectul a fost retinut si, daca va fi gasit vinovat, risca 25 de ani de inchisoare.
"Sunt doua cadavre, mama si fiica. Se pare ca arma crimei ar fi un topor. Principalul suspect este din anturajul victimelor si incercam sa dam de el", a declarat Adina Velescu, procuror la Parchetul de pe Langa Tribunalul Hunedoara.
 

No comments:

Post a Comment