Friday, 16 March 2012

Iluminarea locuintei

Ca sa puteti avea casa viselor dvs este nevoie sa faceti multe eforturi si printre cele mai importante dintre ele s-ar numara cele financiare. Cam asta vi se spune des astazi, sau asta vi se da de inteles, si asta tocmai de catre cei care se presupune ca ar trebui sa va ajute sa gasiti solutii optime pentru casa dvs.

Nu este tot timpul adevarat, exista foarte multe solutii care pot sa va ajute in aceasta chestiune. Puteti de exemplu sa recurgeti la mici artificii care va pot infrumuseta locuinta fara sa cheltuiti foarte mult. Pana la urma frumusetea unei incaperi poate sta foarte usor si in unicitate nu neaparat in faptul ca are in componenta materiale scumpe care nu sunt intotdeauna rare ci doar scumpe. Nu spune nimeni ca puteti face minuni fara bani multi dar puteti realiza lucruri surprinzatoare.

Ganditi-va cum arata camera visurilor pentru dvs, si extrapolati de acolo lucrurile cu adevarat scumpe si incercati sa le inlocuiti cu ceva pe masura dar mai ieftine , la prima privire pare un lucru destul de greu dar cand sai putin sa te gandesti nu este chiar asa. Poti finisa o masa veche manual ca sa arate ca una noua, poti lua lucruri vechi si le poti reconditiona pentru a le readuce in tendinte. Este evident vorba de multa munca dar nu este imposibil de realizat.

Acum cand va plimbati prin camera din gandurile dvs. O sa va indreptati probabil privirea spre geam si veti observa perdelele, unii dintre voi poate isi doresc ceva modern gen ferestre imense si fara perdele, dar trebuie sa tineti minte ca aceste lucruri merg in blocuri foarte inalte si in centrul orasului, o priveliste de tip new yorkez probabil. Greu de atins acest deziderat in Romania mai ales ca aici de regula in centrul orasului te cam chinui sa ascunzi ce se vede pe geam. Astfel ca aici ai nevoie de perdele si draperii pentru a sublinia aspectele legate de luminozitate in camerele locuintei tale.

Atunci cand folosesti perdele reusesti ca in momentul cand intra lumina pe geam sa dai un anume ton acelei lumini, evident tonul are ca baza de influenta culoarea perdelei. Iar pentru estomparea luminii se folosesc bineinteles draperii, bineinteles niste elemente desemenea vizibile cu rol in decorul casei sunt si galerii perdele. Puteti folosi si perdele ieftine nu trebuie neaparat ca cele pe care vreti sa le folositi sa fie extrem de scumpe. Insa trebuie sa aveti grija cum vin la montaj, este recomandabil sa nu le montati dvs pentru ca piurile sau lungimea perdelei poate sa nu fie corespunzatoare camerei dvs, mai se pune si problema aranjamentului care poate sa nu va iasa de accea mai bine este sa apelati la specialisti pentru ca ei le pot monta corespunzator.

    Acum probabil va imaginati ca puteti avea un aranjament bun. O lumina frumoasa in camera dvs datorita perdelelor. Puteti face si tot felul de aranjamente luminoase care pot avea un efect nemaipomenit si pe timp de noapte , va puteti folosi de neoane de diferite culori. Neoanele sau veiozele pot fi acoperite cu tot felul de panze care pot transimte culoarea luminii, sunt si programe PC speciale care va pot face diverse simulari ale iluminarii spatiului dvs pentru a nu da gres niciodata in momentul in care doriti sa achizitionati asa ceva.


perdele, draperii

No comments:

Post a Comment