Thursday 15 March 2012

Pensiunea Bușteni te așteptă cu servicii de calitate

Dacă cauÈ›i un loc de cazare in BuÈ™teni care să îÈ›i ofere facilități moderne È™i o primire călduroasa, atunci ai ajuns la locul potrivit. Pensiunea BuÈ™teni din populara staÈ›iune montană cu acelaÈ™i nume îÈ›i oferă servicii de calitate care cu siguranță te vor determina să revii în următoarele vacanÈ›e.

Despre serviciile pensiunii Bușteni

Pensiunea BuÈ™teni este una dintre cele mai noi È™i moderne construcÈ›ii din BuÈ™teni, fiind ridicată în toamna anului 2011. Printre ofertele de cazare BuÈ™teni se distinge atât prin serviciile puse la dispoziÈ›ie oaspeÈ›ilor cât È™i prin amplasarea ei deosebită, între pârtiile Kalinderu È™i Azuga. Vila, care se va extinde până la sfârÈ™itul verii prin mai multe proiecte, poate acomoda momentan peste 30 de persoane. Sunt disponibile în total 32 de locuri, grupate în două apartamente care includ atât camere cu 3 paturi, 4 camere matrimoniale dar È™i o cameră single.

În seria de servicii È™i facilități pe care o asigură pensiunea se numără :

  • dotarea fiecărei camere cu un televizor cu plasmă de dimensiuni 86cm/106 cm
  • un grup sanitar propriu fiecărei camere, echipat la rândul său cu uscător de păr precum È™i cu dispensere de săpun È™i È™ampon
  • aÈ™ternuturile respectă toate normele de igină, fiind realizate din bumbac 100% antialergic
  • toÈ›i oaspeÈ›ii se pot conecta la internet folosind gratuit reÈ›eaua wi-fi a pensiunii
  • pensiunea dispune È™i de o bucătărie complet utilată, dar È™i de un grătar exterior, care pot fi folosite oricând
  •  parcarea este gratuită È™i dispune È™i de un sistem de supraveghere constantă

În plus, acestor facilități se vor adăuga în vară È™i o serie de îmbunătățiri

  • va exista o sală de conferinÈ›e
  • va fi construit un restaurant pe două nivele
  • vila va dispune È™i de o sală de fitness È™i saună
  • tot din vară, pensiunea va fi completată de o piscină acoperită ce va putea fi folosită pe parcursul întregului an

AÈ™adar, la această pensiune din BuÈ™teni ai parte de toate condiÈ›iile pentru un sejur cât mai relaxat È™i liniÈ™tit, sau, dacă vii cu prietenii, de o experiență antrenantă, revigorantă.

Puncte turistice importante în BuÈ™teni

Iubitorii de munte È™i de ski È™tiu că pârtia Kalinderu este una dintre mai moderne din È›ara noastră, È™i că oferă atât începătorilor cât È™i schiorilor experimentaÈ›i cele mai bune condiÈ›ii de practicare a acestui sport. Cazarea la această pensiune din BuÈ™teni îÈ›i oferă acces atât la pârtia kalinderu cât È™i la pârtia Azuga, una dintre cele mai populate din zonă.

Dacă îÈ›i plac peisajele montane, pensiunea BuÈ™teni este unul dintre cele mai potrivite locuri de cazare. Ai pădurea chiar în spatele vilei, iar în față crestele Bucegilor. Amatorii de plimbări pot alege trasee prin pădure sau către cele mai importante atracÈ›ii turistice. Printre acestea, merită vizitate Babele, Sfinxul sau Monumentul Eroilor – Crucea de pe Caraiman dar È™i pârtiile din apropierea acestor monumente. Cascada Urlătoarea este de asemenea un punct turistic popular.Pentru cei mai aventuroÈ™i, traseele mai lungi, care pot lua câteva ore, sunt cele către vârfurile importante din Bucegi, cum este vârful Omu.

Oricare ar fi opÈ›iunea ta de activitate, această pensiune din BuÈ™teni îÈ›i oferă acces rapid la cele mai importante trasee È™i monumente turistice, astfel că e locul potrivit pentru a te ajuta să te deconectezi câteva zile. Caută mai multe informaÈ›ii despre această ofertă de cazare BuÈ™teni intrând pe site-ul http://cazare-pensiune-busteni.ro/ sau fă-È›i direct rezervarea la numărul de telefon 0744.348.418.


pensiune busteni, cazare busteni

No comments:

Post a Comment