Thursday 1 March 2012

Gigi Becali va sustine candidatul PDL la alegerile pentru Primaria Capitalei."Nu este Negoita"

stirileprotv.ro O noua alianta politica s-a format sambata in Bucuresti. Gigi Becali a batut palma cu PDL si a declarat ca la alegerile pentru Primaria Capitalei cele doua formatiuni vor sustine un candidat comun.

Omul de afaceri a fost chiar la sediul din Modrogan pentru a pune la punct primele detalii impreuna cu Elena Udrea.

George Becali a ajuns la sediul PDL pe la pranz si a urcat direct in biroul Elenei Udrea. Dupa mai bine de o ora de discutii, a marturisit ca a hotarat ca partidul sau, PNG, sa se alieze cu democrati-liberalii in alegerile pentru Bucuresti.

"Am intrat deja intr-o coalitie la Capitala, cu organizatia Bucuresti. Nu mai pot sa fiu chiar Becali ala pe care il stiati pana acum, pentru ca nu mai sunt eu comandantul", a declarat Becali.

Becali avea si un preferat pentru postul de primar, dar a fost de acord cu propunerea PDL-ului. N-a vrut sa dezvaluie insa numele.

''Eu stiu cine este. Eu am avut o alta optiune, tot din PDL. A fost Negoita. Dar se pare ca e o persoana care sta mai bine in sondaje decat Negoita. Este membru PDL, chiar un membru marcant'', a mai spus Becali.

Europarlamentarul sustine si Miscarea Populara si este convins ca pana la urma partidul pe care il conduce va face parte din ea.

Elena Udrea nu a comentat intalnirea cu Becali, dar inainte a declarat ca discutiile pentru Miscarea Populara sunt in stadiul public. Presedintele PDL Bucuresti a recunoscut ca nu toti membrii partidului accepta alianta cu PNG.

''Exista o asa de mare asteptare, incat in momentul acesta daca nu o facem noi, oricine o face castiga puncte. Sunt tot felul de curente, unele mai elitiste, mai exclusiviste, mai de dreapta, mai de centru, in partid. Toate aceste puncte de vedere se discuta, se omogenizeaza in partid'', a declarat Elena Udrea.

Declaratia a fost facuta sambata dimineata, cand la sediul PDL erau zeci de tineri care donau sange.

Saptamana trecuta si Elena Udrea a vrut sa fie unul dintre donatori, dar medicii i-au interzis, dupa ce analizele au aratat ca nivelul de hemoglobina este scazut. Asa ca liderul PDL a luat masuri, pentru ca nu a renuntat la ideea de a dona sange.

''Am primit sfaturi sa mananc fier, carne rosie, fara grasimi. Sunt pregatita, toata saptamana am mancat numai fier", a precizat Elena Udrea.

No comments:

Post a Comment