Thursday 1 March 2012

Primavara vine cu martisoare dulci si pietre pretioase

Prima zi oficiala de primavara le aduce clujencelor martisoare care mai de care mai speciale. De la martisoare comestibile, la diamante sau rubine, barbatii au de unde alege simbolul primaverii.

Un cosulet cu nuci sau visine, ornat cu un snur de martisor realizat din martipan si un ghiocel este un simbol al primaverii delicios. Pentru cei care vor sa fie originali si practici, cofetarii din Cluj-Napoca au realizat, special pentru aceasta zi, prajituri care vestesc primavara. „De 1 martie, ca si de alte sarbatori, am pregatit prajiturele impodobite. De data asta avem martisoare, am pregatit flori de primavara”, ne explica Mihaela Conert, patiser.

Acest gen de vestitori ai primaverii sunt la mare cautare, insa nu exclud martisorul clasic. „Le iau pe amandoua, e mai frumos sa o invit la o prajitura cu martisor, nu sa duc acasa. Martisorul i-l dau acasa”, spune un clujean.

Barbatii care vor intr-adevar sa le impresioneze pe femeile din jurul lor, o bijuterie transformata in martisor este cu siguranta alegerea ideala. „Avem pandantive care pot fi transformate in martisor si purtata cu drag si dupa aceasta sarbatoare”, explica Alexandra Catinas.

In cazul in care niciuna dintre variante nu este pe placul vostru, puteti opta si pentru martisoarele hand-made sau pentru clasicul buchet de flori.

No comments:

Post a Comment