Monday 12 March 2012

Doua sibience au fost ranite de o platforma desprinsa de la un camion

stirileprotv.ro Zece persoane care asteptau autobuzul intr-o statie din Sibiu si-au vazut moartea cu ochii. O platforma pe care se afla un escavator s-a desprins de camion si s-a indreptat in viteza spre ei. Utilajul scapat de sub control a facut doua victime.

Intr-o fractiune de secunda, persoanele care asteptau autobuzul au avut prezenta de spirit sa se fereasca din calea uriasului de peste o tona. Totusi, utilajul a trantit la pamant o femeie de 66 de ani, iar apoi a agatat o alta femeie, de 48 de ani, pe care a tarat-o mai bine de 20 de metri.

Ambele femei au ajuns la spitalul municipal din Sibiu cu rani grave. Femeia trantita la pamant are picioarele zdrobite, in vreme ce cealalta are rani la picioare si lovituri serioase la cap.

60558375 Doua sibience au fost ranite de o platforma desprinsa de la un camion X 60558458 Doua sibience au fost ranite de o platforma desprinsa de la un camion X

Politistii care au deschis o ancheta spun ca vinovat de producerea acidentului pare a fi soferul camionului care nu a asigurat cum trebuie platforma. Agentii i-au retinut permisul si incerca sa afle daca autocamionul si platforma pe care era transportat escavatorul aveau inspectia tehnica la zi.

No comments:

Post a Comment