Wednesday 21 March 2012

Distractie si recrere in tabara

Plecarile in tabara ale copiilor nostri sunt poate cele mai potrivite optiuni pe care le-ati putea folosi pentru formarea deprinderilor acestora si in alt mediu decat cel cu care s-au obisnuit acasa. Sub indrumarea profesorilor educatori, copilul va primi o serie de sarcini in contexul grupului din care va face parte si pe care vrand-nevrand va trebui sa le duca la bun sfarsit. Nu trebuie sa va imaginati ca o tabara ar putea semana cu o cazarma militarizata, pentru ca intregul program prin care copiii vor fi organizati este conceput si adaptat nevoilor si varstei fiecaruia dintre ei.

Baza activitatilor taberei pentru copii este constituita din jocurile si activitatile artistice prin care sunt urmarite si dezvoltate abilitatile acestora, provocarea spiritului de competitie dar si distractia pentru recuperarea mentalului copiilor care au depus efort in timpul anului scolar.

De departe cele mai apreciate sunt activitatile distractive printre care se numara si organizarea unei petreceri cu muzica si dans. Personalul care asigura buna desfasurare a intregii activitati se va ingriji din vreme pentru a putea oferi o petrecere de neuitat copiiilor.

Varianta cea mai indragita de catre copii pentru aceasta petrecere este balul mascat pentru care initiatorii vor inlesni posibilitatea de inchiriere costume pentru toti participantii, sau inca dinaintea plecarii in tabara aceasta actiune va putea fi anuntata si pregatita de catre parinti, pentru ca toti cei prezenti sa poata imbraca un costum carnaval copii asa cum isi doreste.

Pe langa aceste costume carnaval, se vor putea folosi si alte piese complemetare, cum ar fi mastile sau perucile, ori ochelarii si palariile multicolore, incat copiii astfel deghizati cu greu vor mai putea fi recunoscuti.

Ar putea exista situatii in care din diferite motive nu veti gasi costumul potrivit sau niciunul dintre costumele din garderoba de inchiriere costume carnaval nu este pe placul copilului. Nu este niciun motiv de ingrijorare deoarece exista posibilitatea crearii unui costum serbare particularizat si accesorizat exact dupa marimea si dorinta copilului dumneavoastra. Orice costum carnaval va putea fi ulterior pastrat sau inapoiat contra unei taxe de confectionare pentru a putea fi depus in garderoba pentru solicitari ulterioare de inchiriere costum carnaval.

In acest mod niciun copil aflat in tabara nu va fi lasat deoparte pentru faptul ca nu si-ar fi gasit un costum carnaval potrivit.

Pentru doamnele sau domnisoarele educatoare prezente in tabara copiilor exista posibilitatea de a participa nemijlocit la petrecerea celor mici, intrand cu adevarat in povestea lor. Se vor putea inchiria costume femei, adaptate pentru fiecare tip de tematica in parte, copiii fiind incantati de prezenta unor persoane adulte care le vor sugera o serie de dansuri sau jocuri pe toata durata petrecerii carnavalului.

Marea surpriza care va putea fi facuta micilor petrecareti, va veni tot din partea unei apartii spectaculoase, despre care nimeni nu a stiu nimic pana in acel moment. Este vorba despre costumul mascotei carnavalului care va fi purtat de catre unul dintre educatorii prezenti si care se va integra intr-un mod extrem de glumet printre copii. Mascota va pune intrebari copiilor si ii va invata tot felul de trucuri pentru o distractie pe cinste.

Acest costum se va putea inchiria tot in cadrul serviciului de carnaval costum-cufarulfermecat pe care il veti putea vizualiza pentru alegere in regim online pentru a-l putea adapta intr-o maniera placuta si atractiva cu tematica petrecerii oferita copiilor aflati in tabara.

La revenirea acasa, copilul dumneavoastra nu va conteni cu povestirea intamplarilor placute in care a fost implicat, incercand sa va stoarca inca de pe acum o promisiune de participare la tabara care cu siguranta va fi organziata si anul viitor, sugerand deja mai multe modele pentru costume serbare pe care si le-ar dori.


costum, inchiriere costume

No comments:

Post a Comment